Resan fran Bangkok

För några timmar sedan landade vi i landet jag (Pernilla) alltid drömt om att en gång besöka. Thailand. Dock han jag bara stiga av planet, vänta i en väntsal och sen boarda igen. Vi stannade bara för att tanka så det blev bara en runtur på flygplatsen. Så vad jag hann lära mig var att alla thaländare faktiskt inte ser lika dana ut, men dom är lika korta som dom verkar på tv. Och små! Nu var det min tur att sitta i mitten på planet, emil vid fönstret och jag skulle då få någon bredvid mig. Emil hade på vägen till bangkok en riktig fläskfilé haha. Men jag såg chansen att komma undan lätt. För det är ju säkert ca 50% Chans att det är en thailändare som kommer få den nya platsen bredvid mig, 80% chans att han är kort och 90% chans att han är pinnsmal. Ja menar… det är ju 220% chans att jag kan bre ut mig lite extra!! Dock så var det en missionär från nya zeeland som var på väg hem från indien där han har hjälpt drogpåverkade. Och hans kroppsstorlek går att likna den guden buddisterna tillber. Men men… han var trevlig så jag ska inte klaga.

Kram


God morgon till er i Sverige.

 

Jag har nu sovit som en stock i 6h medan Emil däremot sovit lite till och från. På utsidan av fönstret kan man se mark, åkrar och stora bruna fält. Emil chansar på att vi är någonstans efter indien. Om man tittar riktigt noga kanske man kan få en glimt av Dr. Bombay där nere.

Åh nu kommer frukosten. Måste sluta


Resan fran London

Hej igen!

Klockan vet jag (Pernilla) inte riktigt vad den är just där jag befinner mig, Det är kolsvart på utsidan av flygplansfönstret men jag skulle chansa på att vi är någonstans… högt upp i lufte… ovanför Europa. I Sydney är klockan nu 11:30 och i Sverige är den 03:30 (lördag). Så jag hoppas att ni alla sover gott där hemma.

På planet har vi precis fått in mat. Det blev kyckling och ris med någon bulgursallad. Slemmigt men mättade som Timon i Lejonkungen hade sagt. Det finns en massa olika spel och filme på tv skärmen som alla passagerarna har i nackstödet framför sig. Dock så funkar inte emils och min går det än så länge bara att se Simpson på. Men det är ju ändå dags för oss att sova så vi får lösa det i morgon.

På flygplatsen i london (Heathrow) var jag för första gången inne på Tiffanys. Det fanns ingen frukost där så långt ögat kunde nå. Jag frågade Emil om jag skulle be om lite breakfast men det tyckte inte han haha. Tänk.. första gången man är inne i denna berömda och fisförnäma butik är jag klädd i mjukisbyxor.

 

Nä nu är det dags att sova. Vi hörs igen i morgon!

Kramar!


bangkok

hejsan nu ar vi i thailand. hinner inte skriva sa mycket mer an att vi har det bra och att vi redan saknar dar hemma. kram

Goodbyeeee!

Vi sitter just nu på Landvetter flygplats och har precis insett att vårt stora äventyr precis har börjat. Vi hann inte komma åt internet i morse och han därför inte säga hejdå till er alla. Kan inte komma åt internet överallt så ni får helt enkelt läsa det mesta när vi kommer fram till Sydney och har fått tag på internet.

 

Natten till idag har gått bättre än jag trodde faktiskt. Sova kunde jag men andas kunde jag inte. Det var alltså inte så att jag vaknade utav resfebern utan jag vaknade för att näsan och halsen var igentäppta med snor. Både jag och Emil är förkylda men jag hoppas att vår kur med panodil, senova, bafusin, resorb och vix vaporub. In your face baciller!! Morgonen var ganska lugn precis som jag själv. Tror att jag inte riktigt hade fattat än då att jag faktiskt ska åka till Sydney. Och inte bara dit och hälsa på någon utan faktiskt BO I SYDNEY I 5 MÅNADER, jaaaaaaaaa!

 

Här på flygplatsen är det lugnt. Det var ingen kö till incheckningen och nästan ingen kö till säkerhetskontrollen heller. Trodde att Emil skulle åka fast då han packat ca 5 kilo mer än man fick men som tur var så slank väskan igenom utan några större problem.

 

På vår 26h resa har i planerat att titta  på en massa film som vi har laddat upp datorerna med, ljudböcker, vanliga böcker och massor av musik. Ska försöka lära Emil att tycka om kortspel. Det är en svår uppgift jag har tagit på mig men han kan ju inte smita från mig nu MOHAHA!

 

Första anhalten är nu London, Heathrow! Ska försöka komma åt internet så ofta som möjligt och berätta om vår stora resa till landet på andra sidan jorden.

 

Hörs snart!


RSS 2.0