Ajja bajja!

För första gången någonsin (som jag kan minnas) ska jag, Pernilla Bolwede, inte gå in 100 % till en inlämning.

För det första så har jag mycket annat i skolan nu som jag kan lära mig mer av vilket jag då hellre prioriterar. Och för det andra så verkar läraren lite korrupt. Haha säger inte mer än så...

Men i alla fall. Det värsta är att jag känner mig elak. Inte mot mig själv utan mot läraren som får en inlämning där någon inte suttit och svettats med i flera veckor. Nu menar jag inte att det är en värdelös rapport och crappy annoner jag lämnar in men ändå. Jag känner mig jätteelak. Har alltid varit en betygnörd som SKA ha högsta betyg på allt. Jag är så knäpp att jag inte ens kan skämma bort mig med att faktiskt nöja mig med ett godkänt och stressa ner.

Just nu känner jag mig någorlunda färdig med arbetet som ska lämnas in och tänkte bara rätta till det sista i morgon för att sen ta ledig på fredag och hitta på roliga äventyr istället. Men om jag känner mig själv rätt så sitter jag nog på fredag i alla fall och hemligt kämpar för det där VG:t ändå haha.

Annonsen ni ser som nummer 2 nedanför är en av 5 annonser jag satt ihop idag lite snabbt (vanligtvis sitter jag åtminstone 2 dagar för att få allt rätt. Nu har jag gjort 5 stycken på några timmar). Och jag vet att jag kunde gjort den sååå mycket bättre men jag ska ju nu unna mig att faktiskt inte kämpa rumpan av mig för en gång skull så den får bli som den blir.

Den riktiga orginalannonsen såg ut såhär:

Haha första gången jag fick se annonsen vi skulle göra om trodde jag att det var en kräm för hästar eller en anti-mygg kräm haha ingen anti-rynk kräm.
En kossa på burken är inte det första man tittar efter när man letar efter en antirynk kräm precis.

 

 

Detta är min:

 

 

 

 

Nä nu ska jag fortsätta arbeta. Har som sagt andra läxor att göra!

 

Hörs snart igen
Massa kramar Pärlan


Kommentarer
Postat av: Nettan

Den blev ju bättre,jättemycket mer lockande.
Saknar er jättemycket, här hemma säger både släkt och ingifta i släkten att ni säkert kommer flytta tillbaka till Australien senare " Det gör alla som varit i Australien " Blir lite ledsen när jag tänker tanken, är det så tror ni?
Många goa kramar från götet
Mamma Nettan

2010-05-12 @ 21:45:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0