Bröst bröst bröst

Börja fundera på vad gjort hela mitt liv. Inte är det att titta på bröst i alla fall för jag har jättesvårt att placera brösten rätt. Ena stunden sitter dom för långt ner andra för långt ifrån varandra osv. Hur ser ett par bröst ut och vart sitter dom?!


Idag började vi lära oss grunderna i kroppens anatomoi á la fashion pose. Jättekul och mycket lärorikt. Detta var nog den roligaste lektionen på länge. Åh vad jag älskar att måla. Förresten så fick jag högsta betyg i klassen på skuggteknik. Fröken sa "For those of you who had problem can talk to Pernilla, cause she did really excellent!" Hihi mina 5 sekunder i rampljuset! Kände mig som en hund som hämtat in posten utan att tuggat sönder den först. Duktig flicka!

Plugg♥Myskläder

 

 

PS! Emil har vunnit varenda match hitintills med cirkus 10-1 i varje match. Jag tror att lille Emil kommer ta hem AFO pokalen. Go honey Go!!

Kommentarer
Postat av: Goose

Vad kul med anatomistudier. Om du önskar mer ingående info gällande uppbyggnaden av olika vävnader eller annat så har vi alla tänkbara anatomiböcker här :-) Jag vill också måla lite. Vi kan köra en impressionistisk afton när ni kommer hem och måla av när Emil kastar frisbee med de andra i parken eller nåt :-) För övrigt är det jättekul att det går bra för er i era olika aktivititeter där nere men tycker dock att ni kan komma hem nu, det här börjar bli lite långtråkigt. Ha det bäst. Ciao

2010-05-28 @ 06:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0