Blue mountains

Välkommen till Blue Mountains i Australien. Här kommer en lite uppdatering på vad vi hittade på för bus när Linkan var här nere i Sydney och besökte oss. Har ju varit lite dåligt med bloggandet på senaste så det får bli lite uppdateringar om vad ni alla har missat. Största orsaken till detta är ju att min dator har kraschat och jag kan inte få igång den. Det värsta är att jag har alla min bilder, mitt CV... helt enkelt jag har hela mitt liv på den datorn. Så det första blir när man kommer hem är att köpa en feting hårddisk, försöka få igång datorn och lägga över alla mina saker (om det nu går =S).


Men nu för att återgå till ämnet så tog vi en hyrbil och körde hela vägen till Blue Mountains helgen Linkan var här. Och för er som inte vet vem linkan är så är det Emils domarkollega.






Blue Mountains är en bergskedja i Australien som ser blåa ut (mest under våren) då Eukalyptusträden utsöndrar något som jag inte kommer ihåg nu vad det var haha. I alla fall.. Förutom det blåa bergen så är de tre systrarna något som alla måste ta kort på. Det är dom tre bergen ni ser sticka upp bakom mig och Emil. Och jag kan lova er att allt detta är så fantastiskt mycket häftigare än vad våra kort kan beskriva.




Efter att ha kikat på de tre systrarna såg vi att man faktiskt kunde gå och besöka dom så vi promenixade några minuter och hittade snart en trappa med ca 400 trappsteg som tog oss över till den ena systern. Det är den ni ser en del på på bilden nedan. Var liiiite svårt att få med hela syrran på bild när man stog precis bredvid henne. Tjocksmock!


Efter vi hade vart uppe och kikat på allt ovanifrån var det dags att ta sig med något som kändes som en mini berg och och dalbana ner i regnskogen. Det var så mycket palmer, lianer och träd att man knappt såg himlen. Det kändes verkligen som att vi var mitt ute i djungeln!!






För att sedan ta oss tillbaka upp på berget igen fick vi åka i en vagn som hängde på en linbana som såg ut ungefär som på bilden nedan. Så häftigt men samtidigt lite läskigt =D






Detta var dag nummer 3 som avslutades med en middag på McDonalds. Haha här tänker man inte på att det är badtider hemma och att man ska klämma sig i sin bikini.
Kram Pernilla!



PS! Goose du är mycket duktig på att kommentera! We lajk it!

Kommentarer
Postat av: Goose

Skönt att man fått se lite bilder på den enda aktiviteten som vi missade när vi var nere. Såg riktigt fint ut så vem vet, det kanske får bli en tripp till någon gång så man hinner avverka ännu mer av Australien :-) Klart jag kommenterar, man måste ju pusha er till att skriva mer här :-) Hoppas ni guidat runt linkan lika bra som ni guidade oss. Ha det bäst! Au revoir

2010-06-16 @ 06:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0