Fil kand examen

Nu har alla mina kära klasskamrater förutom vi som är i Australien firat sin examen hemma i Sverige. Kändes lite tråkigt att inte få vara med alla mina vänner och fira en sista gång innan vi lämnar varandra på riktigt en gång för alla. Men jag visste ju om detta redan innan att jag inte skulle kunna vara med eftersom man slutar så sent här i Australien. Så medan dom firade satt jag i skolan och arbetade på min sista inlämning här nere. Men jag skulle aldrig byta ut min fantastiska upplevelse att få bo i Australien mot något!
(bilderna är snodda från min kära Marie)
Vad jag har fått höra så blev det tal, sång, röda halsdukar och äpplen.
Grattis till oss alla! För nu har vi tagit examen!

Kommentarer
Postat av: Mamma Nettan

Tiden går ganska fort det var inte länge sedan du började skolan i Jönköping. Fast sista halvåret har varit lite segare, när ni for ända till Australien.
Längtar såå att få krama om er båda. Har ni bestämt att träffas, jag menar alla klasskamrater i Jönköping? Nu när ni kommit hem eller blir det bara över nätet?
Jag och pappa var och grattade Märtha idag, hon är 96 år. Lika pigg som vanligt, hon överlever alla!
Hon var lite ledsen för att den unga tjejen som kommer och hjälper henne från hemtjänsten hade slutat arbeta. Vi frågade varför, Jo hon gick i pension!
Kram mamma

2010-06-12 @ 19:10:37
Postat av: Goose

Grattis, hoppas ni firar där nere med. Snart är det dags att fira att ni kommer hem med :-) Lägenheten verkar stå kvar så ni bör ha någonstans att bo. Ha det bäst! Ciao

2010-06-15 @ 06:39:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0